Евроекспорт ГБ ЕООД стартира нова продуктова гама с търговската марка NexxTools

Евроекспорт ГБ ЕООД стартира нова продуктова гама с търговската марка NexxTools

2020-05-25 18:14:26
Евроекспорт ГБ ЕООД стартира нова продуктова гама с търговската марка NexxTools

   Уважаеми Господа,

     Бихме желали да Ви представим нашата гама металообработващи инструменти, които започнахме да разработваме съвместно с наши партньори от Германия през 2019г. и вече са на пазара под наша търговска марка NexxTools®.

Производствената  гама включва следните видове металообработващи инструменти:

NexxQuick®. -бързосменни държачи за твърдосплавни пластини и опашкови инструменти (свредла, райбери ..) за swiss type стругови машини . Разработената от нас и патентована система намира приложение при всички видове swiss type стругови машини. Преимуществото на тази система е ,  че смяната на инструмента се извършва за около 30сек. за сравнение с обикновен държач, където са нужни около 10-15 мин.

- Твърдосплавни пластини -  които разработихме съвместно с наши европейски партньори да отговарят на изискванията за висока прецизност и дълъг живот. Същите продължаваме да развиваме като участваме в редица европейски проекти.

 

- Специални комбинирани инструменти за разстъргване, пробиване , зенковане и фаски.

Всички операции се извършван само с един инструмент . Нашата контролирана продукция ни позволява да произведем Вашия индивидуално проектиран специален инструмент в рамките на 4 седмици от датата на поръчка, като гарантираме функцията му.

 

  Производствената ни база включва високотехнологични и прецизни 5-осни фрезови центри и японски стругове , а пълния  качествен контрол се  осъществява с лазерно-оптична машина ZOLLER GENIUS-4. 

Всички разработки се извършват на базата на най- съвременни софтуерни продукти и CAD/CAM за конструиране на инструменти машинна обработка. Всички използвани материали са от възможно най-качествените съществуващи в момента на световния пазар.

 

    При разработването и производството се водихме от две основни правила - високо качество и конкурентни цени. След многократни тестове се убедихме ,че сме постигнали желаните параметри и можем да предложим на нашите клиенти изключително добър инструмент на разумна цена.

   С удоволствие ще Ви съдействаме с техническа информация и въвеждане на инструмента в експлоатация при оптимални условия на работа!

По-подробна информация за предлаганите инструменти може да намерите на адрес- www.nexxtools.com

 

Поздрави,

Екипът на  NEXXTOOLS