За нас

За нас

              Евроекспорт ГБ ЕООД е  фирма ,която започва своята дейност  през 1998г., като от  тогава непрекъснато се развива и разраства. През годините сме създали и установили дълготрайни взаимоотношения с едни от най-големите металообработващи фирми на пазара .

На база на дългогодишния си опит и на строго специфичните изисквания на нашите клиенти, ние създадохме една  нова визия на Евроекспорт ГБ ЕООД  предлагаща най-високо прецизни и качествени металообработващи инструменти на нашия  пазар.

  В отговор на това ние станахме официални представители на  едни от водещите  лидери в производството на металорежещи инструменти ,всеки тясно специализиран в конкретна област на приложение.Това от своя страна дава на Вас (нашите клиенти) безупречно качество и по-голям спектър от металорежещи инструменти, които само една фирма не може да предложи.  Другото предимство,с което ние се гордеем са инженеринговия ни екип и конкурентните ни цени.

       Ние от Евроекспорт ГБ ЕООД сме на Ваше разположение във всеки един етап от Вашето развитие и сме готови да се присъединим към Вашия екип , за да намерим оптимално решение за технологичните Ви задачи.

Наши партньори са световноизвестните фирми: 

CARMEX-Израел (утвърдена фирма в резбонарезните инструменти)

BECK GmbH - Германия (монолитни твърдосплавни и HSS високопрецизни райбери. Райбери със сменяеми коронки и зенкери.)

PALBIT  - Португалия (фрезови и стругови инструменти)

- MILLER GmbH – Германия( твърдосплавни свредла,фрези и свредла със сменяеми коронки )

- SIMTEK GmbH- Германия ( високо прецизни отрезни,канални и профилни инструменти )

- KEMMER GmbH- Германия ( високо прецизни отрезни,канални и профилни инструменти )

- BENZ GmbH - Германия ( високо прецизни стационарни и роторни държачи за CNC струго-фрезови машини.Мултиплициращи и многошпинделни глави )

Всички те са на  световния пазар  повече от 50 години и се развиват бързо и адекватно спрямо нуждите на своите клиенти.Всяка една от тези фирми може да изработи и нестандартен  инструмент , съобразен с Вашите изисквания. 

Екипът ни има богат над 20 годишен практически опит в реализацията на решения за големи организации и корпоративни клиенти.

Гарантираме Ви отлично качество на конкурентни цени и адекватно съдействие .

 

              Ние от Евроекспорт ГБ ЕООД, следващи политиката си на иновации и технологично развитие , се присъединихме и към световния приоритет относно глобалното затопляне и отделяните вредни емисии от индустрията, влиящи вредно  както на хората ,така и на природата .Ние сме единствената фирма на българския пазар, която развива и успешно налага  индустриално еволюционната MQL (минимално количество лубрикант) система,която е разработена на база биоразградими и напълно безвредни масла, напълно заменяща традиционното охлаждане и повишаваща производителността. Тази еволюционна технология е изградена на база единствено и само на  биопродукти и ниско енергийни източници.

Наши партньори в тази област са световноизвестните фирми: 

-LUBRIX - Германия (лидер в производството на MQL системи за ЦПУ машини и лубриканти)

-Accu-Lube- Германия (лидер в производството на MQL системи за универсални машини лубриканти)

С уважение: